«Φοβήθηκα πως μετά το γκολ η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να σκοράρει...»

Για το σημαντικό γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του προπονητή του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο αναφέρθηκε με συνέντευξη του ο αμυντικός της Ρόμα Κώστας Μανωλάς.

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "La Stampa" έδωσε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρόμα Κώστας Μανωλάς.

Ο διεθνής σέντερ μπακ της Εθνικής ομάδας μίλησε τόσο για το γκολ που σημείωσε στον επαναληπτικό προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, για το μαρκάρισμα του Σαλάχ στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών με την Λίβερπουλ,ενώ μεταξύ άλλων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό των «τζιαλορόσι» Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

"Ξαναείδα τη φάση του γκολ πολλές φορές, αλλά τις περισσότερες μετά το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, ήρθε η στιγμή να το αφήσουμε πίσω. Αν σταματήσεις και σκέφτεται τι έκανες στο παρελθόν, τότε όλα τελείωσαν. Έχω άλλα πράγματα τώρα στο μυαλό μου" ανέφερε αρχικά για το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του αναφέρθηκε και στο τι επακολούθησε μετά το φινάλε του αγώνα: "Έσβησαν όλα. Φοβόμουν μετά το γκολ πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να σκοράρει και να γκρεμίσει ό,τι χτίσαμε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Επομένως, όταν τελείωσε ένιωσα απελευθερωμένος".

Για το μαρκάρισμα του Μοχάμεντ Σαλάχ: "Δεν πρόκειται να τον παίξουμε man-to-man, επειδή την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι τους σταματήσαμε με ομαδική προσπάθεια, επομένως κάτι ανάλογο θα κάνουμε και κόντρα στον Σαλάχ. Δεν θα είναι εύκολο, φυσικά, αλλά είμαστε έτοιμοι".

Για τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο: "Η πίστη μας την εφετινή σεζόν προήλθε απ' τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Η Ρόμα δεν πρέπει να αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας πολύ Ευρωπαίος προπονητής. Πάντα ζητάει να πιέζουμε ψηλά και να είμαστε αποφασιστικοί. Είναι επίσης αλήθεια πως στη Serie A θα έπρεπε να έχουμε έξι-επτά βαθμούς περισσότερους, αλλά όταν αγωνίζεσαι στο Champions League, είναι λογικό να υπάρχουν απώλειες".