Απίστευτη κίνηση του Ρονάλντο προς τον Μέσι...

Κύριος ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλησίασε τον... αντίπαλό του και τον συνεχάρη για το βραβείου του καλύτερου παίκτη πέρυσι στο Champions League. 

O Αργεντινός αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του καλύτερος παίκτης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και παρέλαβε πανευτυχής το βραβείο του έχοντας δίπλα του τους άλλους δύο υποψήφιους, τον συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρεζ, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο Πορτογάλος γνώριζε ότι η περσινή σεζόν ήταν κακή και δεν είχε καμία ελπίδα να κερδίσει τον τίτλο. Ο ίδιος σημείωσε πολλά γκολ, βέβαια, αλλά η Ρεάλ δεν έφτασε στον τελικό. Όπως αποκαλύπτουν σήμερα ισπανικά έντυπα,  όσοι βρέθηκαν στο φόρουμ Γκριμάλντι του Μονακό το απόγευμα της Πέμπτης έγιναν μάρτυρες μιας ακόμα συνάντησης των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου. 

Λίγη ώρα μετά τη βράβευση, ο Ρονάλντο πλησίασε τον Μέσι, του έσφιξε το χέρι δίνοντάς του συγχαρητήρια για τη διάκριση, ενώ όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ τους οι Ισπανοί δημοσιογράφοι ο Πορτογάλος ήταν χαμογελαστός και έδειχνε ότι έδινε συγχαρητήρια στον Αργεντινό  μέσα από την καρδιά του. 

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, πλησίασε τον Ρονάλντο και τον συνεχάρη για την ενέργειά του προς τον Μέσι. Ο Αργεντινός φάνηκε να χάρηκε και να εκτίμησε ιδιαίτερα με την κίνηση του άσου της Ρεάλ . Μια ακόμα απόδειξη ότι η κόντρα μεταξύ των δύο καλύτερων ποδοσφαιριστών του πλανήτη ίσως τελικά να είναι δημιούργημα μόνο των ΜΜΕ και των... φανατισμένων υποστηρικτών τους.