«Στημένα» στο Champions League; (Βίντεο)

Τα δημοσιεύματα που θέλουν ύποπτα δύο παιχνίδια της αλβανικής Σκερντεμπέου στα προκριματικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη θεωρείται ύποπτο, αλλά σίγουρα όταν μιλάμε για Champions League το θέμα είναι αρκετά σοβαρό.

Σύμφωνα με την ισπανική El Pais και την γερμανική Süddeutsche Zeitung δύο ματς της αλβανικής Σκερντεμπέου στα προκριματικά του Champions League θεωρούνται ύποπτα, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, Federbet, παίχτηκαν πάνω τους υπέρογκα ποσά.

Πρόκειται συγκεκριμένα για την ήττα των Αλβανών με 3-2 στην έδρα της Κρουσάντερς στον δεύτερο γύρο των προκριματικών και την ήττα με 4-1 στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό πριν από λίγες μέρες. Κοινή συνισταμένη και στα δύο παιχνίδια το γεγονός πως ουσιαστικά είχε κριθεί η πρόκριση, καθώς στην πρώτη περίπτωση η Σκερντεμπέου είχε επικρατήσει με 4-1 της Κρουσάντερς ενώ στο Ζάγκρεμπ πήγε με εις βάρος της σκορ 2-1.

«Αν δει κανείς τα γκολ που μπήκαν, μπορεί να έχει κάποιες αμφιβολίες. Αν όμως δει κανείς και τους αριθμούς, τότε είναι απόλυτα σίγουρος ότι το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε», ήταν τα λόγια του γενικού γραμματέα της Federbet, Φραντσέσκο Μπαράνκα.

Ας δούμε σε βίντεο τα γκολ των δύο αγώνων: