Γουίλιαν και... συστημένο στα δίχτυα! (vids)

Ένας από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι παραμένει ο Γουίλιαν που πλέον έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε απευθείας εκτελέσεις φάουλ στα πέντε ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι ο κινητήριος μοχλός των «μπλε» και έχει... τραβήξει το κουπί όσο καιρό ο Εντέν Αζάρ είναι ντεφορμέ και η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της για να θυμίσει την περσινή, άνετη Πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Το χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τη Μακάμπι ήταν ένα από αυτά που η Τσέλσι κάνει επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας και δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα για να εκφράσει κάποιος αμφιβολία, είτε είναι υποστηρικτής της ομάδας, είτε σε αντίπαλο «στρατόπεδο».

Με 6 στις 12 επιτυχημένες εκτελέσεις φάουλ μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργάνωσης και 4 στις 5 όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γουίλιαν στέλνει τη μπάλα... συστημένη στα δίχτυα, τη στιγμή που από τις υπόλοιπες ομάδες, έχει σημειωθεί μόλις ένα γολ σε 83 προσπάθειες! 

Ο Γουίλιαν, το έκανε με εξαιρετικό τρόπο και απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, συνεισφέροντας στην άνετη επικράτηση με το τελικό 4-0 και την κατάληψη της κορυφής του 7ου ομίλου στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η αρχή έγινε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Ισραηλινούς, με το σκορ και πάλι στο 4-0...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Γκάφα στον άερα! (βίντεο)

Η επίδοση του Γουίλιαν συνεχίστηκε στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Πόρτο

Φυσικά βοήθησε και στη δύσκολη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου με σκορ 2-1 στο Λονδίνο

«Έγραψε» και στο Ισραήλ, το βράδυ της Τρίτης