"Είχα ένα όραμα ότι θα πετύχω το νικητήριο γκολ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως είχε διαίσθηση πως θα χάριζε εκείνος το τρόπαιο του Champions League στην Ρεάλ με δικό του γκολ ενώ μίλησε και για την εξαιρετική δουλειά του Ζινεντίν Ζιντάν στους Μαδριλένους.

Πλέον έχει τρία τρόπαια Champions League στη συλλογή του, δύο με την Ρεάλ Μαδρίτης (2014, 2016) και ένα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2008), και όπως ήταν λογικό ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν τρισευτυχισμένος στο φινάλε του τελικού με την Ατλέτικο που βρήκε τους "μερένγκες" πρωταθλητές Ευρώπης για 11η φορά στην ιστορία τους.

"Αισθάνομαι ευτυχία. Μοιραζόμαστε αυτό το Champions League με τους οπαδούς. Δεν έχω δει την οικογένειά μου αλλά προφανώς το αφιερώνω σε αυτούς, στους παίκτες, σε όλους μέσα στην Ρεάλ. Πολλά ευχαριστώ στους οπαδούς", ήταν οι πρώτες κουβέντες του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην "As" την ώρα των επινικίων, και πρόσθεσε: "Είχα ένα όραμα. Ήξερα ότι θα σκοράρω το νικητήριο γκολ. Ζήτησα από τον Ζινεντίν Ζιντάν να με αφήσει να χτυπήσω το πέμπτο πέναλτι επειδή ήταν να σκοράρω το νικητήριο γκολ. Ο Ζιντάν έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Το αξίζει, έχει ταπεινότητα και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Η Χρυσή Μπάλα; Ο πρώτος στόχος ήταν η κατάκτηση του Champions League και μετά να είμαι πρώτος σκόρερ. Είναι η έβδομη χρονιά που πετυχαίνω πάνω από 50 γκολ και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία".

sport24.gr