Γκαβράνοβιτς: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Την πίστη του στις δυνατότητες της Ριέκα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League εξέφρασε το μεγάλο αστέρι της κροατικής ομάδας, Μάριο Γκαβράνοβιτς, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. «Ελπίζω την Τετάρτη να είμαι καλά», είπε για τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μάριο Γκαβράνοβιτς (σ.σ. ο οποίος θα είναι κανονικά στην αποστολή της Ριέκα παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του) για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη:

Για τους «ερυθρόλευκους» και τις πιθανότητες της Ριέκα: «Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και έχει πιο ακριβή ομάδα από τη Ριέκα, αλλά στο γήπεδο παίζουν 11 εναντίον 11. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και με ένα καλό αποτέλεσμα να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Δεν πιστεύω πως είμαστε ομάδα που ξέρει μόνο να αμύνεται, το έχουμε αποδείξει και απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της παρουσίας του κόσμου του, αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ αυτό. Μπορεί πολλοί παίκτες μας να μην έχουν αγωνιστεί σε τέτοιο περιβάλλον, αλλά για μένα δεν είναι πρόβλημα. Ίσα-ίσα, με εμπνέει περισσότερο».

Για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του: «Δεν πιστεύω πως είμαστε σε κρίση. Είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα απέναντι σε δύο δυνατές ομάδες, αλλά πιστεύω στις δυνατότητές μας και θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

Για τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Είμαι πολύ καλύτερα, αλλά δεν θέλω να το γρουσουζέψω. Θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο προσαγωγός μου μέχρι τον αγώνα. Νιώθω καλά και θα ανεβάσω σταδιακά την ένταση. Ελπίζω την Τετάρτη να είμαι καλά».