Συνεχίζει την τρελή της πορεία

Η Μπεσίκτας συνεχίζει την τρελή της πορεία στο Champions League κάνοντας το 3/3 με το 1-2 στο Μονακό. Πρώτη νίκη για την Λειψία με 3-2 επί της Πόρτο.

Τρένο πηγαίνει η Μπεσίκτας στον 4ο όμιλο, με τους Τούρκους να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση! Μετά το διπλό την πρώτη αγωνιστική στο «Ντραγκάο» με 1-3 και τη νίκη 2-0 επί της Λειψίας στην Πόλη, ήρθε και η τρίτη νίκη αυτή τη φορά στο Μονακό με 1-2 επί της ομάδας του Ζαρντίμ.

Oι Μονεγάσκοι άνοιξαν το σκορ με τον Φαλκάο στο 30΄, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεσα την απάντηση με τον Τοσούν τέσσερα λεπτά αργότερα! Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 1-1 και οι Τούρκοι στην επανάληψη, δίχως άγχος, μπήκαν για να πάρουν το παιχνίδι.

Στο 54΄ ο Τοσούν, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε την ανατροπή και και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 1-2 και την ανέβασε στους 9 βαθμούς.

Την ίδια ώρα η Λειψία έκανε σεφτέ στις νίκες στο Champions League με το 3-2 επί της Πόρτο.

Ο Ορμπάν στο 8΄ άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, με τον Αμπουμπακάρ 10 λεπτά αργότερα να ισοφαρίζει σε 1-1. 2-1 από τον Φόρσεμπεργκ στο 38΄, ενώ ο Όγκουστιν στο 41΄ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Λειψία!

Η Πόρτο, ωστόσο, μπήκε ξανά στο παιχνίδι πριν φύγει το ημίχρονο με τον Ιβάν Μαρκάνο να μειώνει σε 3-2 στο 44΄. Στην επανάληψη οι Γερμανοί έχασαν μερικές ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς, αλλά δεν το πλήρωσαν.

H βαθμολογία 

1. Μπεσίκτας 9
2. Λειψία 4
3. Πόρτο 3
4. Μονακό 1