Στο 0-0 με την Καραμπάχ η Ατλέτικο! (βίντεο)

Η Aτλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο... μπαλαντέρ του ομίλου, Καραμπάγκ, στην οποία παραχώρησε λευκή ισοπαλία στο Μπακού.

Οταν έγινε η κλήρωση, λογικά οι περισσότεροι θα περίμεναν ότι η Καραμπάχ θα τελειώσει τις υποχρεώσεις στον όμιλο χωρίς να πάρει βαθμό. Αυτή τη στιγμή έχουν διαψευστεί. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, στην πρώτη της παρουσία στα group της κορυφαίας διοργάνωσης, κράτησε στο 0-0 την Ατλέτικο, κόντρα στην οποία μάλιστα έπαιξε για 15 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Υστερα από αυτή την απώλεια, οι Rojiblancos αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα, αφού έχουν μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες σε έναν πολύ δυνατό όμιλο στον οποίο συμμετέχουν επίσης, Τσέλσι και Ρόμα, που παίζουν μεταξύ τους.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Σέχιτς, ήταν εκεί που έπρεπε όταν χρειάστηκε και έκανε την κορυφαία επέμβαση στο πρώτο μέρος στο 39' σε τετ-α-τετ με τον Γκριζμάν. Στην επανάληψη, η φάση που μπορούσε να έχει αλλάξει τα πράγματα έγινε στο 75' όταν ο Ντλόβου είδε δεύτερη κίτρινη για θεάτρο και άφησε με δέκα τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν τυχεροί στο 84' ο διαιτητής, Μπουκέ, δεν είδε το καθαρό πέναλτι που έκανε ο Αγκόλι στον Φερνάντο Τόρες. Στο φινάλε του ματς, η Καραμπάχ λίγο έλειψε να κάνει τρελή... κηδεία αλλά το βολέ του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι, πέρασε έξω για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

Καραμπάγκ (Κουρμπάν Κουρμπάνοβ): Σέχιτς, Σαντίγκοβ, Αγκόλι, Μεντβέντεβ (71' Ρζέζνιτσακ), Χουσεΐνοβ, Μίτσελ (85' Ελιουνούσι), Καράγεβ, Αλμέιδα, Ντλόβου, Πέδρο Ενρίκε (69' Γκεριέ), Μεντέτοβ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Χιμένες, Βρσάλικο, Γκάμπι, Σαούλ, Γκαϊτάν (64' Παρτέι), Καράσκο (72' Κορέα), Γκαμεϊρό (72' Τόρες), Γκριζμάν