Περίπατος για Μπάγερν (βίντεο)

Το βράδυ που ο Γιουπ Χάινκες γινόταν ο γηραιότερος τεχνικός που κάθεται σε πάγκο ομάδας Champions League, η Μπάγερν έκανε έναν υγιεινό περίπατο απέναντι στην Σέλτικ.

Οι Βαυαροί φόρτσαραν από το ξεκίνημα και παραδόξως βρήκαν και τα τρία τους γκολ από σέντρες, σε ένα σημείο που υποτίθεται ότι οι Σκωτσέζοι θα έπρεπε να έχουν υπεροχή.

Ο Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ (17’, 1-0), παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γκόρντον σε κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, ενώ λίγο πριν το ημίωρο ο προωθημένος Κίμιχ σκόραρε εξ’ αέρος το δεύτερο γκολ των Γερμανών (29’).

Το τέμπο δεν ανέβηκε ποτέ στο Μόναχο, όμως οι Βαυαροί βρήκαν τρόπο να κλειδώσουν οριστικά την νίκη με κεφαλιά του Χούμελς (51’, 3-0), που έδωσε στην Μπάγερν την νίκη και το απόλυτο προβάδισμα για την δεύτερη θέση.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Αλάμπα, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ (80’ Ραφίνια), Ρούντι, Τιάγκο (67’ Βιδάλ), Κομάν (78’ Ροδρίγκες), Ρόμπεν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Γκαμπόα, Λούστιγκ, Μπογιάτα, Τίρνι, Ντσαμ, Μπράουν, Άρμστρονγκ (65’ Ρόγκιτς), Σινκλέρ, Ρόμπερτς (78’ Φόρεστ), Γκρίφιθς (65’ Ντεμπελέ)