Νεϊμάρ-Καβάνι-Μπαπέ: Μόνοι τους και... όλο το Τσάμπιονς Λιγκ (Φώτο)

Απίστευτη επίδοση στην επιθετική συγκομιδή των Καβάνι-Μπαπέ-Νεϊμάρ, καθώς οι 29 από τις 31 ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν σκοράρει λιγότερα από το «φονικό τρίο» των Γάλλων.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί Σεν Ζερμέν έχει το απόλυτο νικών, εντυπωσιάζει με την παραγωγικότητά της (12-0) και δείχνει αποφασισμένη πως φέτος είναι η χρονιά της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του Ουνάι Έμερι παίζουν οι Νεϊμάρ, Καβάνι και Μπαπέ που έχουν σκοράρει συνολικά εννέα τέρματα από τα δώδεκα της ομάδας τους με «θύματα» τις Μπάγερν Μονάχου, Σέλτικ και Άντερλεχτ.

Το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης ωστόσο, είναι το γεγονός πως από τις υπόλοιπες μετέχουσες στο θεσμό οι 29 από τις 31 ομάδες έχουν πετύχει μικρότερο αριθμό γκολ, με τη λίστα να περιλαμβάνει ονόματα όπως της Ρεάλ Μαδρίτης και των ομάδων του Μάντσεστερ.

Αντιθέτως, δεν ισχύει αυτή η διαπίστωση για τις Λίβερπουλ (10 γκολ) και Τσέλσι (11 γκολ). Σε κάθε περίπτωση, το... «παλεύουν» στο Παρίσι.