Καταγγελίες για ξύλο μέχρι και σε παιδιά στο Καμπ Νόου! (Φώτος)

Οι οπαδοί της Τσέλσι καταγγέλλουν ότι χτυπήθηκαν με άγριο τρόπο από τις αστυνομικές δυνάμεις του "Καμπ Νου". Στα άκρα θέλει να το φτάσει η διοίκηση των "Μπλε" πηγαίνοντας τη Μπάρτσα στα δικαστήρια.

Οι οπαδοί της Τσέλσι έδωσαν βροντερό "παρών" στο χθεσινό (14/3) αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου", και παρότι είδαν την ομάδα τους να χάνει με 3-0, φώναξαν συνθήματα και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών τους.

Βέβαια, τα όσα... συναρπαστικά συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα γεγονότα στα πέριξ του γηπέδου, καθώς Άγγλοι οπαδοί "πλημμύρισαν" τα social media καταγγέλλοντας ότι έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έγραψε ότι "μου πέταξαν σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο χωρίς λόγο", ενώ άλλοι κατήγγειλαν ότι ηλικιωμένοι και παιδιά χτυπήθηκαν με γκλοπ και κλωτσιές τόσο από τις αστυνομικές δυνάμεις όσο και από τους υπεύθυνους ασφαλείας του γηπέδου.

Οι λόγοι των επεισοδίων παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο η Τσέλσι μέσω τοποθέτησής της, ζήτησε από τους οπαδούς που ήταν παρόντες στα γεγονότα να επικοινωνήσουν μαζί τους ώστε να προχωρήσουν το θέμα νομικά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: