Και πάλι οι δυο τους...

Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται για ακόμα μία φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με φόντο το Κίεβο.

Είναι ένα ζευγάρι που βρίσκεται αντιμέτωπο σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League. Η παρουσία των Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά προμήνυε... ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το ποιος θα βρεθεί στο Κίεβο και η κληρωτίδα έφερε ξανά τις δύο ομάδες τετ-α-τετ. Συνολικά 24 φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες Μπάγερν και Ρεάλ με την προϊστορία μοιρασμένη καθώς αμφότερες μετράνε 11 νίκες, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Γιούπ Χάινκες περιμένει πολλά από τον Λεβαντόφσκι, τον οποίο άλλωστε χρησιμοποίησε ως επιχείρημα στη συνέντευξη Τύπου όταν οι δημοσιογράφοι τον έβαλαν στο... τρυπάκι να σχολιάσει αν φοβάται τη φόρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσο για τον Ζιντάν, μίλησε με σεβασμό για τον Γερμανό προπονητή της Μπάγερν, την οποία μάλιστα έχρισε και φαβορί σε μια προσπάθεια να μεταφέρει την πίεση στους Βαυαρούς.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Μπάγερν με τον Αλάμπα, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Αν δεν αγωνιστεί, τότε στην ενδεκάδα θα βρεθεί ο Ραφίνια. Όσον αφορά τη Ρεάλ, προβλήματα δεν υπάρχουν, με μοναδική απουσία αυτή του Νάτσο.

Πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν: Ούλριχ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Χάμες Ροδρίγκες, Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.