«Επιστροφή στο σπίτι... »

Στο σπίτι του, δήλωσε ότι γυρίζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ που φέρνει τη Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός κόουτς των Βαυαρών επιστρέφει για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη όπου μεγαλούργησε, όμως είναι αντίπαλος και σε τουλάχιστον 180 αγωνιστικά λεπτά θα πρέπει να προκαλέσει πόνο στην αγαπημένη του ομάδα.

«Είναι εξαιρετική ομάδα, την οποία όμως πρέπει να αναλύσουμε πολύ προσεκτικά για να καταστρώσουμε το πλάνο μας. Δεν μπορώ να πω αρνητική κουβέντα για την ομάδα και τους παίκτες με τους οποίους πανηγύρισα τόσες επιτυχίες. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου... Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο» είπε αρχικά ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε για τον Λουίς Ενρίκε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και την προσπάθεια που κάνει. Μπορεί στην πρώτη του χρονιά να κατακτήσει το τρεμπλ και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό».

Σχολιάζοντας καθαρά σαν... αντίπαλος, ο προπονητής της Μπάγερν ξεκαθάρισε ότι: «Αν κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο, τότε δεν θα υπάρχει γυρισμός... Η Μπαρτσελόνα θα πάρει την πρόκριση αν καταλάβει ότι είμαστε ευάλωτοι και δεν τίθεται θέμα ανατροπής». 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr