«Προτιμώ το Europa League από την τετράδα»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι προτεραιότητα για τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι η κατάκτηση του Europa League τη φετινή σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ακόμα ζωντανή στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα.

Σύμφωνα με τον Μουρίνιο πάντως το Europa League έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν είναι πιο σημαντικό καθώς όχι μόνο θα φέρει άλλο ένα τρόπαιο (μετά το Λιγκ Καπ) στο Ολντ Τράφορντ, αλλά αυτόματα θα οδηγήσει και την ομάδα στο Champions League της επόμενης περιόδου.

«Προτιμώ να κατακτήσω το Europa League γιατί θα μας δώσει και τη δυνατότητα της συμμετοχής στο Champions League. Και την ίδια στιγμή θα έχουμε κατακτήσει και ένα τρόπαιο, πρεστίζ αλλά και το δικαίωμα της συμμετοχής στον τελικό του Σούπερ Καπ. Ωστόσο, επειδή δεν είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Europa League, θα πρέπει να παλέψουμε και για την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Special One μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ με 3-1 επί της Μίντλεσμπρο στο Ρίβερσαϊντ.