Ο Ράσφορντ τους έστειλε στον παράδεισο!

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τον... χάρο με τα μάτια της κόντρα στην Άντερλεχτ, όμως χάρη σ' ένα γκολ του Ράσφορντ στην παράταση κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League.

Είναι λογικό πέρα ως πέρα: φέτος στο «Ολντ Τράφορντ» προσγειώθηκε ο σουηδικός κομήτης που λέγεται «Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς» και του έκοψε τη φόρα που είχε αρχίσει να παίρνει μετά την περσινή του αγωνιστική εκτόξευση. Κάπως έτσι, ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν περίπου άφαντος φέτος, ψάχνοντας απελπισμένα να βρει τα πατήματά του.

Εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο, ο 19χρονος Άγγλος έχει βρει ρυθμό και σήμερα- με τον Ζλάταν εκτός λόγω τραυματισμού στο πιο κρίσμιο σημείο- φρόντισε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά: ο Μχιταριάν μόλις στο 10΄ είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Γιουνάιτεντ φτάνοντας τα 5 φετινά γκολ στο Europa, όμως ο Ανί στο 37΄ είχε ισοφαρίσει για την Άντερλεχτ κάνοντας το 1-1, το οποίο ήτανε και το σκορ του πρώτου αγώνα.

«Μοιραία», λοιπόν, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση κι αφού η ομάδα του Μουρίνιο έστειλε την πρώτη προειδοποιητική βολή με γκολ- οφσάιντ του Πογκμπά στο 97΄ (που ορθώς ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ), στο 107΄ είχε έρθει η στιγμή του Ράσφορντ: ωραία ατομική ενέργεια, τρομερό τελείωμα και 2-1, στο πρώτο του τέρμα στην Ευρώπη μετά το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2016.

Κάπως έτσι, ασθμαίνοντας δηλαδή, η Γιουνάιτεντ πήρε την αγχωτική πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού και ο Μουρίνιο συνεχίζει να ονειρεύεται κάτι... special για την πρώτη του σεζόν στον πάγκο των «Κόκκινων Διάβολων».

Ακριβώς: το βαρύτιμο τρόπαιο...