Μπενιάτ: «Σαφώς καλύτερος ο Παναθηναϊκός από τη Ντιναμό»

Στη δυσκολία που αντιμετώπισε η Μπιλμπάο κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Μπενιάτ, στη συν. Τύπου ενόψει της ρεβάνς, τονίζοντας την προσοχή που πρέπει να δείξει η ομάδα του στις λεπτομέρειες.

Το ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας του ματς με τον Παναθηναϊκό, συγκριτικά με αυτό κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου τόνισε ο Μπενιάτ Ετσεμπερία, ενόψει της ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League. 

O 30χρονος μέσος αναφέρθηκε στα λάθη που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν θα ρισκάρουν στο παιχνίδι, αλλά θα μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. 

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το πρώτο ματς στην Αθήνα και τις διαφορές με τη ρεβάνς: «Είδαμε το ματς αρκετές φορές σε επανάληψη. Καταλάβαμε τα λάθη που κάναμε και θέλουμε να τα διορθώσουμε. Αν παίξουμε όπως συνηθίζουμε στην έδρα μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα». 

Για το πώς θα παίξει η ομάδα του: «Εμάς δεν μας αρέσει το ρίσκο. Θα βγούμε στο γήπεδο ψάχνοντας τη νίκη και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε». 

Για το αν σκέφτονται το σενάριο ήττας: «Εμείς το να χάσουμε δεν το σκεφτόμαστε καν. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τον αγώνα». 

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Νομίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει από την αρχή για να πάρει τη νίκη. Εμείς έχουμε ως στόχο μας τη νίκη. Σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός από την Ντιναμό Βουκουρεστίου και αυτό φάνηκε στο πρώτο ματς». 

Για το αν τον ανησυχεί η εικόνα του πρώτου ματς: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε αρκετά καλά, εμείς όχι τόσο. Ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε να σκοράρει και εμείς αυτή τη φορά θα προσέξουμε τις λεπτομέρειες». 

Για την εικόνα στο πρώτο ματς της Λα Λίγκα: «Σε γενικές γραμμές είναι σαφές ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προς τα εκεί πάμε».