Λέκο: «Δεν θα παρκάρουμε λεωφορείο στο τέρμα μας»

Σκοπός της Μπριζ θα είναι να σκοράρει αύριο στο ΟΑΚΑ για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση και όχι να παίξει αμυντικά ξεκαθάρισε ο προπονητής της, Ιβάν Λέκο.

Δεν θα έχει πρόθεση να παρατάξει αμυντικά αύριο απέναντι στην ΑΕΚ την Μπριζ όπως τόνισε ο προπονητής της στη συνέντευξή Τύπου. 

«Δεν θα… παρκάρουμε το λεωφορείο για να πάρουμε αυτό το σκορ. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε», ανέφερε ο Ιβάν Λέκο επισημαίνοντας ότι αντιλαμβάνεται ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους παίκτες του καθώς η Ένωση θα έχει τη υποστήριξη των οπαδών της. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Λέκο στη συνέντευξη Τύπου: 

-Για το αν αιφνιδιάστηκε από το 3-5-2 που χρησιμοποίησε η ΑΕΚ: 

«Ξέραμε πολύ καλά πως η ΑΕΚ μπορεί να παίξει αυτό το σύστημα, όπως και στη Μόσχα και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό». 

-Για το αν πιστεύει πως υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του μετά το πρώτο παιχνίδι: 

«Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Και εμείς όμως διαθέτουμε ένα καλό σύνολο και αν στα τελευταία 25 λεπτά στο πρώτο ματς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Ξέρουμε όμως τι είναι αυτό που πρέπει για να σκοράρουμε». 

-Για το ότι η Μπριζ δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο ματς: 

«Δεν ήταν σίγουρα αυτό που περιμέναμε. Αυτό πρέπει να αλλάξει αύριο. Πρέπει να μπούμε δυνατά αύριο για να μην επαναληφθεί. Σίγουρα η ΑΕΚ θα έχει τη βοήθεια του κόσμου, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας». 

-Για το ότι υπάρχει βελτίωση στην ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με την Μπασάκσεχιρ: 

«Σίγουρα είμαστε πιο δυνατοί και βελτιωνόμαστε. Και με τις προσθήκες και με τα παιχνίδια που έχουμε στα πόδια μας. Η Μπασάκσεχιρ έφερε 2-2 με τη Σεβίλλη χθες, οπότε είναι μια δυνατή ομάδα. Αλλά εμείς σίγουρα είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με αυτό που ήμασταν πριν κάποιες βδομάδες». 

-Για το αν έχει σκοπό το 0-0: 

«Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Η Μπριζ δεν παίζει για το 0-0. Δεν θα… παρκάρουμε το λεωφορείο για να πάρουμε αυτό το σκορ. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε». 

-Για το ότι πρέπει η Μπριζ να παίξει επιθετικά και το αν θα παίξουν οι Βανάκεν και Ραφαέλοφ μπροστά: 

«Πρέπει να σκοράρουμε και θα ψάξουμε το καλύτερο συνδυασμό γι’ αυτό. Θα βρούμε επιθετικά έναν καλό συνδυασμό για να μπορέσουμε να σκοράρουμε».