Λάσο: «Η κακή διαιτησία με γα...ει»!

Ο Πάμπλο Λάσο κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία στους αγώνες της Ρεαλ Μαδρίτης και εξέφρασε με τον πλέον... γλαφυρό τρόπο τα παράπονά του για τους «γκρι». 

Ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος συμπλήρωσε 488 συμμετοχές κι έχει πανηγυρίσει 13 τίτλους σε 7 σεζόν ως χεντ κόουτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Madrid» όπου αναφέρθηκε, μεταξύ, άλλων στη διαιτησία και στις περιπτώσεις που οι παίκτες του είχαν κακή μεταχείριση από τους «γκρι».

«Υπήρξαν παιχνίδια στα οποία έχουμε αισθανθεί αδικημένοι από τη διαιτησία. Δεν είναι εύκολο να το πούμε εν θερμώ, από τη στιγμή που οι διαιτητές έχουν πολύ δύσκολο έργο όμως είναι ξεκάθαρο όταν βλέπω πάλι τους αγώνες μας και αναλύω τα δεδομένα. Μου αρέσει να παρακολουθώ ξανά τα παιχνίδια κι έχω την αίσθηση ότι πολλές φορές οι παίκτες μου είχαν κακή μεταχείριση από τους "γκρι". Η κακή διαιτησία με γα...ει, είναι κάτι που δεν μου αρέσει να βλέπω ως προπονητής. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μη σκεφτόμαστε τη διαιτησία, είναι ένας παράγοντας του αγώνα που πρέπει να συμβιβαστούμε. Το πιο σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι η Ρεάλ και το ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά».