ΛΥΤΡΩΣΗ στην παράταση για Σπόρτινγκ!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο για 105' στην Τσεχία. O Ροντρίγκο Μπατάλια με μια άπιαστη κεφαλιά στο 105' έδωσε την πρόκριση (2-1) στην ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς.

Η Βικτόρια Πλζεν άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον αρχηγό της, Μάρεκ Μπάκος, να είναι αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της Σπόρτινγκ και εύκολα να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και μετά η ομάδα του Ζόρζε Ζέζους, έχασε τα άχαστα στην αρχή του δευτέρου μέρους όμως ο Ακούνια, έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία των «Λιονταριών», μέχρι εκείνη την στιγμή, αφού βγήκε στην πλάτη των αμυντικών της Πλζεν έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χρούσκα και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία των Τσέχων.

Η ομάδα του Πάβελ Βρμπα κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα στο 64' με το δεύτερο τέρμα του Μάρεκ Μπάκος στην αναμέτρηση, μετά από ωραία προσπάθεια του Χάβελ που γύρισε την μπάλα στην περιοχή ο έμπειρος επιθετικός της Πλζεν με προβολή έκανε το 2-0.

Στο 90' ο Γερμανός διαιτητής, Τομπάιας Στίελερ , έδωσε πέναλτι - εφεύρεση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά η εκτέλεση του Μπας Ντοστ ήταν τραγική και ο Φερνάντες στην επαναφορά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στην παράταση ο Ροντρίγκο Μπατάλια... καθάρισε την πρόκριση για τους Πορτογάλους στο 105' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρούνο Φερνάντες, με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-1 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Ζορζέ Ζέζους.