Το βλέμμα του Μπαλοτέλι τα είπε όλα (φώτο)

Όλα τα λεφτά ήταν το βλέμμα του ο Μάριο Μπαλοτέλι  προς τον Μπρένταν  Ρότζερς  τη στιγμή που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο  του «Ϊνονού» στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπεσίκτας για τη φάση των 32 του  Europa League.

Αυτή τη φορά o Ιταλός  επιθετικός που δείχνει τον τελευταίο καιρό να βρίσκει επιτέλους τον καλό του αγωνιστικό εαυτό  ήταν στα πλάνα του  Βορειοϊρλανδού τεχνικού των «κόκκινων» για την 11αδα της στο ματς με τους Τούρκους αλλά με το σκορ 0-1 σε βάρος της ομάδας του ο τελευταίος έκρινε σκόπιμο να τον αποσύρει από το παιχνίδι στο 82’.

Και η εικόνα του προσώπου του «σούπερ-Μάριο» κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτι παραπάνω από εύγλωττη. Ο Ρότζερς που είχε αποσύρει και τον έτερο βασικό του κεντρικό επιθετικό Ντάνιελ Στάριτζ δεν δικαιώθηκε για τις επιλογές του καθώς η Λίβερπουλ ηττήθηκε 1-0  και το ματς που πήγε στην παράταση καθώς με το ίδιο σκορ οι Άγγλοι είχαν επικρατήσει στο «Άνφιλντ» στο πρώτο ματς  κρίθηκε τελικά στη ρουλέτα των πέναλτι όπου οι «κόκκινοι» απόντων δύο από τους βασικούς εκτελεστές της  αποκλείστηκε  με μοιραίο της παίκτη στην εν λόγω διαδικασία τον Ντέγιαν Λόβρεν.