Καταλήγει σε Παπαδόπουλο η Λίβερπουλ

Νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τη Λίβερπουλ να μπαίνει δυνατά το καλοκαίρι στο παιχνίδι της απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το όνομα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού να συνδέθηκε τόσο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και με τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο το πάνω χέρι στην περίπτωσή τοπυ φαίνεται να έχει πάντα η Λίβερπουλ.

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία τονίζουν ότι οι «Κόκκινοι» εξετάζουν σοβαρά τον κεντρικό αμυντικό της Σάλκε, ο οποίος αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού στη Λεβερκούζεν, καθώς ο Μπρένταν Ρότζερς βλέπει στο πρόσωπο του Κυριάκου Παπαδόπουλου τη λύση που ψάχνει στην καρδιά της αμυντικής του γραμμής.

Κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror επισημαίνει μάλιστα ότι η πλευρά του Έλληνα διεθνή αμυντικού βρισκόταν σε επαφές με τη Λίβερπουλ μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να μάθει της διαθέσεις των «Ρεντς».

Ο Ρότζερς φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Παπαδόπουλο, έχοντας το όνομα του Έλληνα αμυντικού πρώτο στη λίστα του και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σάλκε, η οποία θα κοιτάξει να τον παραχωρήσει.

sdna.gr