Χαρούμενος στην Τσέλσι ο Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ διέψευσε κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος στην Τσέλσι.

Η φημολογία σχετικά με μία πιθανή κίμνηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αζάρ το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα έντονη τελευταία μετά και τις δηλώσεις του Ζιντάν που άφησε να εννοηθεί πως οι «Μερένχες» εξετάζουν την περίπτωση του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο, από τη μεριά της Τσέλσι δεν υπάρχει καμία επιθυμία να δουν τον Αζάρ να αποχωρεί από το Στάμφροντ Μπριτζ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.

Μετά τον Πορτογάλο τεχνικό των «Μπλε», και ο ίδιος ο Αζάρ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Τσέλσι, απολαμβάνοντας το γεγονός ότι ανήκει στο δυναμικό της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Είμαι συμπαίκτης με μεγάλους ποδοσφαιριστές και το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να κερδίσω τρόπαια με αυτόν τον σύλλογο», τόνισε ο Βέλγος άσος, ο οποίος μόλις πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι μέχρι το 2021.