Τριάρα Έβερτον σε Γιουνάιτεντ

Εντυπωσιακή η Έβερτον θριάμβευσε 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Πάρκ» και την άφησε καθηλωμένη στην 4η θέση της βαθμολογίας της Premier League τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και τρία λεπτά μετά ο πρώην άσος της γηπεδούχου Φελαϊνί έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-1 με τον Βέλγο διεθνή  να αστοχεί με σουτ σε τετ-α- τετ με τον Χάουαρντ. Και σα μα μην έφθανε αυτό το 2-0 για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού έγινε  στο 35’ με την  κεφαλιά του Στόουνς έπειτα από κόρνερ. Αξ΄ζιει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που η Γιουνάιτεντ δέχθηκε  εδώ και ένα χρόνο δύο γκολ στα πρώτα 45λεπτα στην Premier League με προηγούμενη εκείνη από την ίδια αντίπαλο.

Με το καλησπέρα στο β’ μέρος ο Χάουαρντ απέκρουσε το σχεδόν εξ επαφής σουτ του Ρούνεϊ ενώ στο 71’ ο Φαλκάο με έξυπνη κεφαλιά ανάγκασε τον γκολκίπερ της Έβερτον σε πολύ δύσκολη επέμβαση.

Το 3-0 έγινε από τον μόλις πέντε λεπτά στον αγωνιστικό χώρο Μιραλάς που μετά από νέα εντυπωσιακή αντεπίθεση της γηπεδούχου  βρέθηκε απέναντι στον Ντε Χέα και  έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίκτυα .

Στο 86’ ο Ισπανός διεθνής γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με εντυπωσιακό τρόπο είχε όχι στο σουτ του Βέλγου διεθνή πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού.

Έβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς, Στόουνς, Γιαγκέλακα, Κόουλμαν, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Όσμαν (69’ Μιραλάς), Μπάρκλεϊ (88’Νέισμιθ), Λένον, Λουκάκου (88’Κονέ).
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σο, Σμόλινγκ, ΜακΝειρ, Βαλένσια, Μπλιντ, Γιανγκ, Ερέρα, Φελαϊνί (46’ Φαλκάο), Μάτα (63’ Ντι Μαρία), Ρούνεϊ, (88’ Φαν Πέρσι).

ΠΗΓΗ: onsports.gr