Πρωταθλήτρια η Μπάγερν!

Δεν έπαιζε σήμερα, αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας! Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε τον τίτλο στην Bundesliga μετά την ήττα της Βόλφσμπουργκ από την Γκλάντμπαχ με 1-0. Είναι το 25ο πρωτάθλημα για τους Βαυαρούς, που φέτος δεν… είχαν αντίπαλο στη Γερμανία.

Ο τίτλος θα κατέληγε ούτως ή άλλως στο Μόναχο, απλά η ήττα της Βόλφσμπουργκ στο σημερινό ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ έστειλε τον τίτλο... νωρίτερα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, δεδομένου ότι οι λύκοι έμειναν 15 βαθμούς πίσω από την Μπάγερν τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε! Κατά... σύμπτωση η Γκλάντμπαχ και η Βόλφσμπουργκ ήταν οι μοναδικές ομάδες που κέρδισαν στη Γερμανία την Μπάγερν φέτος! 

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η Γκλάντμπαχ με τη νίκη της απέναντι στους λύκους μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από τους λύκους και έχει κάποιες (μικρές) ελπίδες ότι μπορεί να την προλάβει στη δεύτερη θέση! 

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά η Γκλάντμπαχ συνολικά ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη απέναντι στην Βόλφσμπουργκ που κινήθηκε σε... ρηχά νερά. Τελικά τον αγώνα έμελλε να κρίνει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαξ Κρούζε, ο οποίος με πολύ ωραίο τελείωμα σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr