«Το καλύτερο ματς του Τέρι»

Εκστασιασμένος από την εμφάνιση του Τζον Τέρι στην ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «μπλε» έφυγαν αλώβητοι από την έδρα των συμπολιτών τους για να διατηρήσουν το +10 τόσο από τους «κανονιέρηδες», όσο και από τη Μάντσεστερ Σίτι και να συνεχίσουν την πορεία τους προς την εξασφάλιση του τίτλου και μαθηματικά, αφού ουσιαστικά έχουν ήδη στεφθεί Πρωταθλητές.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το παιχνίδι στο «'Εμιρεϊτς» μίλησε για τον... εξωπραγματικό Τζον Τέρι που τα έκανε όλα σωστά στα μετόπισθεν των «μπλε».

«Ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Τζον. Ήταν πραγματικά απίστευτος. Θυμάμαι άλλη μια εμφάνιση στο “Χάιμπουρι” στην πρώτη μου θητεία στην Τσέλσι, όμως τώρα ήταν φοβερός. Τα έκανε όλα σωστά, διάβαζε σωστά τις φάσεις, καθοδηγούσε την τετράδα της άμυνας, έκανε καθοριστικές επεμβάσεις, έκοβε, ήταν σωστός με τη μπάλα στα πόδια ... Η ομάδα συνολικά ήταν εκπληκτική, όμως ο Τζον είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους άλλους» ήταν η δήλωση του «special one».