Ψηλά στη λίστα της Σίτι ο Γουίλσιρ

Η Μάντσεστερ Σίτι ενδέχεται να καταθέσει το καλοκαίρι μια γενναία πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ.

Οι επικείμενες αποχωρήσεις των Γιάγια Τουρέ και Τζέιμς Μίλνερ θα αναγκάσουν τη Μάντσεστερ Σίτι να βγει στο καλοκαιρινό παζάρι για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή και ψηλά στη μεταγραφική της λίστα βρίσκεται το όνομα του Τζακ Γουίλσιρ.

Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να έχει ξεκαθαρίσει πως ο Άγγλος μέσος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «Έμιρατς», ωστόσο όπως αναφέρει η Mirror οι «Πολίτες» θα προσπαθήσουν να φέρουν στο «Έτιχαντ» τον Γουίλσιρ καταθέτοντας μια πρόταση γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 23χρονος μέσος έχει ακόμα τρία χρόνια στο συμβόλαιό του με τους «Κανονιέρηδες», αλλά η Άρσεναλ σκοπεύει να μπει σε διαπραγματεύσεις για μια πρόωρη ανανέωση προκειμένου να εμποδίσουν με αυτόν τον τρόπο τη Σίτι που καλοβλέπει την περίπτωση του Άγγλου μέσου.

Πάντως ο ίδιος ο Γουίλσιρ γνωρίζει πως η θέση του στο αρχικό σχήμα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη και πάνω σε αυτό σκοπεύει να πατήσει η Σίτι για να μπορέσει να πραγματοποιήσει την ηχηρή αυτή μεταγραφή το καλοκαίρι.