«Νομίζετε ότι είμαι Θεός, αλλά δεν είμαι»

Τα σύννεφα που είχαν διαλυθεί για ένα δίμηνο, επέστρεψαν πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, χωρίς μάλιστα να έχουν σκοράρει όλο αυτό το διάστημα.

Στο στόχαστρο φυσικά επέστρεψε και ο Λουίς Φαν Χάαλ που προσπάθησε να εξηγήσει τι έχει συμβεί τον τελευταίο μήνα και η ομάδα του έχει κατεβάσει ρυθμούς.

«Το είχα πει και προγενέστερα, νομίζετε ότι είμαι Θεός, αλλά δεν είναι έτσι. Ό, τι συμβαίνει, συμβαίνει επειδή πάντα όταν η ομάδα σου παίζει καλύτερα, οι αντίπαλοι πρέπει να αμύνονται όλο και περισσότερο.

Και η Έβερτον είχε πολύ αμυντικό προσανατολισμό, και η Τσέλσι εντός έδρας. Έρχονται στην έδρα μας και κάτι τέτοιο το περιμένεις, αλλά τελικά αυτό συμβαίνει και εκτός έδρας.

Εμείς πρέπει να αποδιοργανώσυουμε αυτή την οργάνωση, αλλά αυτό είναι το επόμενο βήμα στη διαδικασία. Έχουμε περισσότερη ώρα την μπάλα, πρέπει να παίξουμε πολύ πιο γρήγορα και αυτό είναι δύσκολο να το κάνεις με τόσα σώματα μπροστά σου», σημείωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ που πλέον βλέπει τη Λίβερπουλ να έχει πλησιάσει στους 4 βαθμούς από την προνομιούχο 4η θέση και να απομένουν 3 αγωνιστικές.

sdna.gr