«Νυχτερίδες» για σεντόνι

Η Βαλένθια επικράτησε εύκολα με 3-1 της Εϊμπάρ και πήρε προβάδισμα τριών βαθμών από την Σεβίλλη στην μάχη για την τέταρτη θέση που βγάζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το «Μεστάγια» αποτέλεσμα την δύναμη πυρός της. Εκεί στήριξε την προσπάθεια (επαν)εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί ο Ντιέγκο Άλβες να είδε την εστία του να παραβιάζεται σε εντός έδρας παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τις 25 Φεβρουαρίου (7 παιχνίδια), όμως ουδείς χαλάστηκε από το σπάσιμο αυτό του σερί. 

Η Βαλένθια είχε προλάβει να σκοράρει άλλες τρεις φορές απέναντι στην Εϊμπάρ και να βάλει τις βάσεις για το εύκολο 3-1, που την φέρνει στο +3 από την Σεβίλλη στην μάχη για την τέταρτη θέση, κάτι που σημαίνει ότι με 4 βαθμούς στα δύο τελευταία ματς (με Ρεάλ Μαδρίτης εκτός και Αλμερία εντός) η ομάδα του Νούνο βγαίνει και μαθηματικά τέταρτη. 

Η αντίσταση των Βάσκων κράτησε 25 λεπτά, όταν η Βαλένθια σε μία από τις φάσεις που αποτελούν σήμα κατατεθέν της, άνοιξε το σκορ. Ο Γκαγιά βρήκε τον Οταμέντι και εκείνος με ψύχραιμο τρόπο (25’) άνοιξε το σκορ. Ένα εκπληκτικό σουτ του Παρέχο (56’) και ένα γκολ από ριμπάουντ του Αλκάθερ (72’) άνοιξαν το σκορ στο 3-0, με τον Αρουαμπαρένα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής (84’) για το τελικό 3-1.

ΠΗΓΗ: sdna.gr