«Κάνει λάθος για Ζιρού ο Ανρί»

Αντίθετός με την άποψη του Τιερί Ανρί ότι η Άρσεναλ χρειάζεται τέσσερις παίκτες και την αντικατάσταση του Ολιβιέ Ζιρού, αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.

Μόνο στο «κενό» δεν άφησε ο Αρσέν Βενγκέρ να πέσουν τα σχόλια του Τιερί Ανρί για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η Άρσεναλ ενόψει της νέας σεζόν για να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο παλαίμαχος Γάλλος είχε τονίσει μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι πως οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερις παίκτες, έναν για κάθε γραμμή, ενώ άφησε έντονα υπονοούμενα για τον Ολιβιέ Ζιρού, αναφέροντας πως «χρειάζεται έναν κορυφαίας ποιότητας επιθετικό».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Λονδρέζων έδωσε τη δική του απάντηση τον Ανρί, υπογραμμίζοντας πως τα ίδια σχόλια που έκανε αυτός, έκαναν άλλοι αναφορικά με τη δική του απόδοση, όταν ακόμα αγωνιζόταν στους «κανονιέρηδες».

«Νομίζω ότι κάνει λάθος. Μπορώ να αποδεχτώ ότι είναι μία άποψη, αλλά το σχόλιο για τον Ζιρού ήταν λίγο περισσότερο λάθος. Ειδικά επειδή άκουσα το ίδιο πράγμα να το λένε για τον Ανελκά, για τον ίδιο τον Ανρί και τον Φαν Πέρσι και όλοι έγιναν παίκτες παγκόσμιας κλάσης», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ζιρού δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα και έχει εξαιρετική ψυχολογία. Εάν η ομάδα τα πάει καλά εξαρτάται από εκείνον και αν έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από 20 γκολ, έχει κάνει τη δουλειά του», επεσήμανε.