Θέλει παίκτες παγκόσμιας κλάσης

Προσθήκες μόνο παικτών παγκόσμιας κλάσης προανήγγειλε για το προσεχές καλοκαίρι ο τεχνικός της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος μίλησε για το ρόστερ της ομάδας του, ενώ ταυτόχρονα παραδέχθηκε πως δεν περίμενε τα 16 γκολ του Αλέξις Σάντσες στη φετινή Premiership.

«Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, δεν χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες», ήταν αρχικό σχόλιο του Αλσατού τεχνικού.

«Αν μπορέσουμε να αποκτήσουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης, θα το κοιτάξουμε, αλλά ήδη έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και σε ποσότητα και θέλουμε να το κρατήσουμε και να ξεκινήσουμε δυνατά τη νέα σεζόν», συμπλήρωσε ο Βενγκέρ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φετινή πορεία της Αρσεναλ.

«Αισθάνομαι ότι κάναμε πρόοδο φέτος. Η Τσέλσι κέρδισε δίκαια τον τίτλο φέτος, γιατί ήταν η πιο συνεπής ομάδα φέτος. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν, να ετοιμαστούμε για τη επόμενη και να δώσουμε μία καλή μάχη», υπογράμμισε και καταλήγοντας είπε για τον Σάντσες: «Με εκπλήσσουν τα 166 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, γιατί περίμενα να είναι περισσότερο δημιουργικός από εκτελεστής και ειδικά από τη στιγμή που τον χρησιμοποιώ στα άκρα, όπου έχεις λιγότερες ευκαιρίες».