«Θα δείξουμε στον Μέσι ποιος είναι το αφεντικό»

Έτοιμος να δείξει στον Λιονέλ Μέσι ποιος είναι το αφεντικό δήλωσε ο Μανουέλ Νόιερ, μια μέρα πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου».

Ο Γερμανός γκολκίπερ μιλώντας στη «L' Equipe» τόνισε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Αργεντινό σούπερ-σταρ, αλλά θα του δείξει ποιος είναι ο κυρίαρχος όπως έκανε και στον τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν Γερμανία και Αργεντινή αναμετρήθηκαν στη Βραζιλία.

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Μέσι και για όλα όσα πετύχει και για το γεγονός ότι παραμένει ταπεινός. Είναι κρίσιμο, όμως, να δείξουμε κυριαρχία, όταν θα αναμετρηθούμε και να του δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό. Έκανα το ίδιο και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και λειτούργησε πολύ καλά», δήλωσε ο Γερμανός γκολκίπερ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν πριν από δύο χρόνια στο Champions League, όταν η Μπάγερν διέλυσε την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά, με συνολικό σκορ 7-0.

«Είχαμε κυριαρχήσει πλήρως και στα δύο ματς, αλλά τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει. Τώρα δεν έχουν κανέναν τραυματία και ο Μέσι είναι στην καλύτερή του κατάσταση, ενώ εμείς έχουμε απουσίες βασικότατων ποδοσφαιριστών. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».