"Θα σου κόψω τα πόδια, θα σε σκοτώσουμε!"

Ο Αντόνιο Γαλδεάνο Μπενίτεθ, γνωστός ως Απόνιο, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στους Κρητικούς, έγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Ισπανία.

O 31χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ πέρυσι το καλοκαίρι και έμεινε στην Κρήτη στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, έμπλεξε μετά την αποβολή του στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης της Πάλο, ομάδα της Segunda Division B , με την Μπαρμπέγια. Ο διαιτητής από τη Βαλένθια Κάρλος Αλμπέρτο Καρπονέλ Ερντάντεθ έδειξε την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή, τέσσερα λεπτά μετά την πρώτη κίτρινη κάρτα. Ο Απόνιο δεν αντέδρασε καθόλου ψύχραιμα και άρχισε να απειλεί τον ρέφερι. «Θα σου κόψω τα πόδια π@υτ@ν@ς γιε. Θα σε σκοτώσουμε» ήταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τα λόγια του ποδοσφαιριστή, 

Η Πάλο μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία, αν και όλα συγκλίνουν στο ότι θα υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία, αλλά ο Απόνιο φαίνεται πως δεν θα τη βγάλει... καθαρή, ενώ μάλιστα και πριν από μερικά χρόνια είχε συμπεριφερθεί με παρόμοιο τρόπο και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών. Τότε είχε επιτεθεί σε έναν διαιτητή σε παιχνίδι της Λας Πάλμας με την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.