Τσέλσι, Μουρίνιο και Αζάρ οι κορυφαίοι

Η πρωταθλήτρια Τσέλσι αναδείχθηκε πρώτη και στα βραβεία της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, με τους Ζοσέ Μουρίνιο και Εντέν Αζάρ να ανακηρύσσονται καλύτερος προπονητής και καλύτερος παίκτης.

Μετά από ψηφοφορία ανάμεσα σε πρώην παίκτες, δημοσιογράφους και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, Ζοσέ Μουρίνιο και Εντέν Αζαρ ψηφίστηκαν αντίστοιχα ως ο καλύτερος προπονητής και ο καλύτερος παίκτης της φετινής σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να μην παρέλαβε ούτε μία φορά στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ το βραβείο του μήνα, ωστόσο φρόντισε οδηγώντας τους «μπλε» στην κατάκτηση του τίτλου, να «σηκώσει» το βραβείο του καλύτερου κόουτς της σεζόν, μπροστά από τους Κούμαν, Μονκ, Πίρσον και Βενγκέρ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Εντέν Αζάρ ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του συγκεκριμένου βραβείου. Ο Βέλγος μετά από μία εξαιρετική σεζόν με 14 γκολ και οχτώ ασίστ, ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2014/15, ανάμεσα σε ονόματα όπως ο Αγουέρο, ο Ντε Χέα, ο Κέιν και ο Σάντσες.