Ένας για τον εαυτό του, όλοι για τον Ρονάλντο

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται αύριο για τον Πορτογάλο, ο οποίος ελπίζει με την βοήθεια των συμπαικτών του να εξασφαλίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Ισπανία.

Η Ρεάλ δεν διεκδικεί πια τίποτα, αλλά ο Πορτογάλος μπορεί να ελπίζει στην ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ της Primera Division (για τρίτη φορά σε έξι σεζόν), έχει ληδη 45 γκολ με τον Λιονέλ Μέσι να τον ακολουθεί με 41. Μπορεί να ανατραπεί η διαφορά των τεσσάρων γκολ και τελικά να του «κλέψει» τον τίτλο ο Αργεντινός; Όλα είναι ανοιχτά, καθώς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν αδιάφορα παιχνίδια και δεν αποκλείεται να δούμε πολλά γκολ και από τους δύο σούπερ σταρ.  

Οι παίκτες των Μαδριλένων είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τον Ρονάλντο στο παιχνίδι με τη Χετάφε να πετύχει όσα περισσότερα γκολ γίνεται, ώστε να μην ανησυχεί για τι θα κάνει ο Μέσι. Υπέρ του Πορτογάλου είναι και το γεγονός ότι η σέντρα του αγώνα της Ρεάλ είναι δύο ώρες μετά από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και έτσι θα γνωρίζει πόσα γκολ έχει βάλει ο Μέσι. Αν ο Αργεντινός τον ισοφαρίσει, τότε όλοι οι παίκτες της Ρεάλ θα δώσουν... μάχη για να σκοράρει ο Ρονάλντο. 

Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ, αλλά και το «Χρυσό Παπούτσι», καθώς στην Ευρώπη παίζει χωρίς αντίπαλο ο Πορτογάλος, δεν είναι οι μοναδικοί στόχοι του Ρονάλντο. Με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον Ραούλ, ο οποίος με 323 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της «βασίλισσας». Ο Ρονάλντο θέλει μόλις δώδεκα για να γράψει ιστορία.