Ετοιμάζει «μυθική» πρόταση η Παρί για Ρονάλντο

Διατεθειμένη να ξοδέψει κοντά στα 125 (!) εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φέρεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε χωρίς τίτλο τη φετινή σεζόν, βλέποντας το πρωτάθλημα αλλά και το Champions League να... γλιστρούν από τα χέρια της τον τελευταίο μήνα. Βάσει αυτού λοιπόν, ο Πορτογάλος αστέρας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα κι αυτό της αποχώρησής του από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Marca», ο Ρονάλντο θέλει να συζητήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, έτσι ώστε να μάθει τις προθέσεις του αναφορικά με τις αλλαγές στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει στην ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν.

Την σχετική κατάσταση φέρεται έτοιμος να εκμεταλλευτεί ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασσέρ Αλ-Κελάφι, ο οποίος είναι οπαδός του διεθνούς άσου και παρουσιάζεται διατεθειμένος να ξοδέψει ακόμη και 125 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στην «πόλη του φωτός».

Όπως προαναφέρθηκε όμως, ο Ρονάλντο θα περιμένει να μιλήσει με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», πριν πάρει την τελική του απόφαση κι αν πάρει τις απαραίτητες... διαβεβαιώσεις, πιθανότατα θα παραμείνει στη Μαδρίτη. Εξάλλου, αποτελεί δέλεαρ να ξεπεράσει τον Ραούλ στην ιστορία των αρχισκόρερ των «μερένχες», όντας πίσω του μόλις 13 γκολ.