«Θα βρεθεί η ευκαιρία»

Ο Τάσος Δώνης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό κι αναφέρθηκε στην ομάδα του, την Σασουόλο αλλά και για την Γιουβέντους στην οποία ανήκει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός επιθετικός στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη Γιουβέντους και τη συμφωνία της με τη Σασουόλο:

«Είμαι στη Γιουβέντους από 15 χρονών και η εξέλιξή μου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δουλειά που κάνουν εκεί. Είναι η ομάδα που υποστηρίζω στην Ιταλία. Πήγα στη Σασουόλο τον περασμένο χειμώνα και θα είμαι δανεικός μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Η Σασουόλο έχει οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ».

Αν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση στη Σασουόλο:

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, γιατί η Σασουόλο προωθεί αρκετά τους νεαρούς παίκτες. Οι βασικοί επιθετικοί της ομάδας, όπως ο Ζάζα, είναι αρκετά νεαροί. Αν δουλέψω και βελτιωθώ θα παρουσιαστεί η ευκαιρία και για μένα να δείξω το ταλέντο μου. Θεωρώ πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, να φύγεις να παίξεις ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να βρεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Θα πάω λίγο αργότερα στην προετοιμασία φέτος, καθώς θα είμαι στην ομάδα της U-19, αλλά θα πρέπει να δείξω και άλλα πράγματα για να παίξω στην ομάδα».

Για τις πιθανότητες της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League:

«Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, αλλά η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και ειδικά οι μεγάλοι της αρχηγοί, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο Αντρέα Πίρλο».

Για το πώς θα αγωνιστεί η Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

«Πιστεύω πως θα αγωνιστεί όπως και με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα παίξει πιο πολύ πίσω και θα περιμένει να αξιοποιήσει κάποια από τις 3-4 ευκαιρίες που θα τις παρουσιαστούν. Αυτό είναι πολύ δύσκολο απέναντι στην Μπαρτσελόνα με τους σπουδαίους επιθετικούς που διαθέτει, αλλά και η Γιουβέντους έχει εξαιρετικούς αμυντικούς».

Για τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

«Στην αρχή μετά τη φυγή του Αντόνιο Κόντε οι οπαδοί ήταν δυσαρεστημένοι με τον Αλέγκρι, όμως η Γιουβέντους πήρε αρκετά εύκολα το πρωτάθλημα, πήρε και το κύπελλο ύστερα από πολλά χρόνια και είναι μπροστά στο όνειρο της κατάκτησης του Champion League. Επομένως θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι πλέον με τον Αλέγκρι».

Για τη θέση που χρησιμοποιείται στην Ιταλία:

«Αγωνίζομαι είτε δεξιά είτε αριστερά, πιο πολύ αριστερά στη Σασουόλο. Αλλά μπορώ και πιο μπροστά ως παρτενέρ του επιθετικού».

Για το πρόγραμμα του το καλοκαίρι:

«Σε λίγες μέρες τελειώνω και θα έρθω στην Αθήνα. Θα κάνω διακοπές για 20 μέρες περίπου και μετά θα ενταχθώ στην U-19».

ΠΗΓΗ: onsports.gr