«Θα πήγαινα σε άλλη αγγλική ομάδα...»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα έλεγε «όχι» στο να εργαστεί σε άλλο αγγλικό σύλλογο, ωστόσο τόνισε πως όσο ο Αμπράμοβιτς τον θέλει στην Τσέλσι δεν σκοπεύει να φύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Βλέπω τον εαυτό μου προπονητή σε άλλο σύλλογο, ναι, αλλά αγαπάω την Τσέλσι και όσο είμαι στα χέρια του κ. Αμπράμοβιτς, θα βρίσκομαι εδώ», ήταν η ατάκα του Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του με τον Πορτογάλο τεχνικό να θέλει να παραμείνει στην Αγγλία σε περίπτωση που κάποια στιγμή αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Πάντως το να φύγει από μόνος του από τους Λονδρέζους δεν το βλέπει πιθανό ο Special One και τονίζει πως μόνο ο Αμπράμοβιτς μπορεί να τον απομακρύνει από την ομάδα: «Την ημέρα όπου ο κ. Αμπράμοβιτς πιστέψει ότι δεν είμαι αρκετά καλός για την Τσέλσι, θα θέλω να εργαστώ αν είναι δυνατόν στην Αγγλία. Μέχρι λοιπόν να το πει αυτό, δεν βλέπω να φεύγω. Κάθε σύλλογος μπορεί να έρθει και να μου προσφέρει ένα φανταστικό πρότζεκτ, να μου δώσει δύο φορές τον μισθό μου στην Τσέλσι, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάω».

ΠΗΓΗ: sdna.gr