«Η Μίλαν πέταξε την ιστορία της»

Ισχυρή κριτική από τον θρύλο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος κατηγόρησε τον σύλλογο πως ξέχασε να αξιοποιήσει παίκτες-σύμβολα του παρελθόντος.

Την ώρα που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μιλάει με επενδυτές που ενδεχομένως να βοηθήσουν τη Μίλαν να σταθεί και πάλι αξιοπρεπώς τόσο στη Serie A όσο και στην Ευρώπη, ο Πάολο Μαλντίνι εξαπέλυσε τα βέλη του προς τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο παίκτης-θρύλος της Μίλαν θεωρεί πως το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν αξιοποίησε σε θέσεις παλιούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, έχει συμβάλει σημαντικά στην αγωνιστική κάμψη που παρουσιάζει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

«Ξεκίνησα στη Μίλαν όταν ήμουν 10 ετών και έφυγα όταν έγινα 41. Ο πατέρας μου, ο Τσέζαρε, ήταν αρχηγός και τα παιδιά μου αγωνίζονται στις ακαδημίες του συλλόγου. Η Μίλαν δεν είναι απλά μία ομάδα για μένα. Αποτελεί μέρος της ζωής μου. Η οικογένειά μου αγαπά αυτά τα χρώματα. Όταν τη βλέπω όμως τώρα, λυπάμαι. Χτίσαμε με κάποιους άλλους παίκτες κάτι ξεχωριστό και στη Μίλαν δεν κατάλαβαν το πόσο σημαντικοί ήταν κάποιοι άνθρωποι. Μόνο ο Φράνκο Μπαρέζι δουλεύει εκεί πλέον. Κανείς άλλος από τους πρώην παίκτες της ομάδας. Αυτό είναι λυπηρό. Η Μίλαν έχει τρομερή παράδοση, την οποία και παράτησαν. Η νέα γενιά δεν μπορεί έτσι να μάθει», επισήμανε με νόημα ο Μαλντίνι.

ΠΗΓΗ: sdna.gr