Στην υπηρεσία της Νιούκαστλ ο Γιούρι Γκέλερ!

Οι «ανθρακωρύχοι» είναι πολύ κοντά στον υποβιβασμό τους από την Premier League, αλλά ο γνωστός… πνευματιστής θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του για να αποφευχθεί αυτό.

Αυτή τη φορά δεν θα λυγίσει κουτάλια, δεν θα μετακινήσει τηλεοράσεις, δεν θα καθαρίσει πατάτες μόνο με τη δύναμη του μυαλού του. Ο Γιούρι Γκέλερ υποσχέθηκε να σώσει τη Νιούκαστλ και μένει να δούμε αν μπορεί να το κάνει. «Τόσο εγώ όσο και η συζυγός μου παρακολουθούμε φανατικά ποδόσφαιρο και μόλις είδα σε ποια θέση είναι η Νιούκαστλ σκέφτηκα ότι πρέπει να τη βοηθήσω. Έκανα ήδη ένα δοκιμαστικό πείραμα και βοήθησε. Προφανώς το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και η μπάλα είναι στρογγυλή, άρα τα πάντα μπορούν να συμβούν» ήταν οι συγκλονιστικές επισημάνσεις του διάσημου… μάγου. 

Βέβαια, μπορεί να είναι μάγος, αλλά δεν μπορεί να τα κάνει και όλα μόνος του. Έτσι, ο Γκέλερ ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να στείλουν τη θετική ενέργειά τους, ενώ τέθηκε και στη διάθεση του προπονητή Τζον Κάρβερ σε περίπτωση που θελήσει να τον καλέσει για να κάνει ο ίδιος την τελευταία ομιλία προς τους παίκτες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.  

«Το έχω κάνει άλλη μια φορά στο παρελθόν, αλλά τότε ήταν εύκολο διότι έμενα στο Λονδίνο, αλλά δεν έχω πρόβλημα να ταξιδέψω στο Νιούκαστλ για να βοηθήσω. Ας με αφήσουν μόνο με τους παίκτες για δύο λεπτά και μπορώ να τους δώσω το κίνητρο που χρειάζονται» κατέληξε ο Γκέλερ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr