«Τελείωσε» τον Αντσελότι ο Πέρεθ!

Δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι, καθώς όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ «τελείωσε» τον Ιταλό τεχνικό! Μπενίτεθ και Μίτσελ οι υποψήφιοι!

Η φημολογία ήταν έντονη εδώ και καιρό κι όσο περνούσε αυτός, το μέλλον του άλλοτε τεχνικού της Μίλαν φάνταζε ιδιαίτερα δυσοίωνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Αυτό που... ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η απώλεια του πρωταθλήματος αλλά και του Champions League, από την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους αντίστοιχα.

Ο Αντσελότι δήλωνε πως ήθελε να συνεχίσει, έχοντας ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, την ώρα που οι παίκτες φέρονταν να τον υποστήριζαν. Ωστόσο, η απόφαση του πρόεδρο των «μερένχες», φαινόταν ειλημμένη. 

Κι όπως υποστηρίζει η «Marca», ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» έχει ενημερώσει το περιβάλλον του πως ο Αντσελότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας. Κάτι το οποίο γνωρίζει βέβαια κι ο ίδιος, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να λύσει το συμβόλαιό του παρότι εκπνέει το 2016. Αναμένεται μάλιστα αύριο (24/5) να υπάρξει σχετική συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, έτσι ώστε να επισημοποιηθεί.

Όσον αφορά τους αντικαταστάτες πλέον, φαβορί παρουσιάζεται -όπως γίνεται εδώ κι αρκετές μέρες στα ισπανικά Μέσα- ο Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να συνεχίσει στη «βασίλισσα». Εάν η περίπτωση αυτή δεν προχωρήσει, εξετάζεται σοβαρά εκείνη του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ!

Έτσι, όπως προκύπτει από τα παραπάνω, το σημερινό (23/5) ματς της Ρεάλ με τη Χετάφε θα είναι ματς... αποχαιρετισμών, καθώς λίγο νωρίτερα ο Σάμι Κεντίρα ανακοίνωσε το «αντίο» του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

ΠΗΓΗ: sdna.gr