«Φεύγει από τη Ρεάλ; Έρχεται εδώ ο Αντσελότι»

Σίγουρος πως εάν επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» του Κάρλο Αντσελότι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκείνος θα επιστρέψει στη Μίλαν, εμφανίστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Οι φήμες περί αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού από τη «βασίλισσα»... φούντωναν όσο περνούσε ο καιρός και σήμερα (23/5) τα ισπανικά Μέσα υποστήριξαν πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον «τελείωσε»!

Το όνομά του έχει συνδεθεί με την επιστροφή του στους «ροσονέρι» κι ο πρόεδρός τους, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τόνισε πως εάν ο Αντσελότι αποχωρήσει από τους «μερένχες», κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει κι επίσημα αυτές τις μέρες, θα επιστρέψει σίγουρα στο Μιλάνο!

«Δεν είμαι υπέρ των επιστροφών, καθώς στο παρελθόν δεν μας έχουν βγει σε καλό. Ωστόσο η περίπτωση του Κάρλο Αντσελότι είναι ειδική, καθώς μας συνδέει μία πολύ δυνατή φιλία. Θεωρώ πως θα είναι μία θετική επιστροφή. Εάν τον αφήσει να φύγει η Ρεάλ, τότε θα επιστρέψει σε εμάς», ανέφερε σχετικά ο «καβαλιέρε».

Με την αποχώρησή του από τη «βασίλισσα» λοιπόν να είναι βέβαιη, οι οπαδοί της Μίλαν μπορούν να ονειρεύονται την επιστροφή του ανθρώπου που τους οδήγησε στις επιτυχίες.

ΠΗΓΗ: sdna.gr