Εμπόδιο στο δρόμο του Στέρλινγκ η Λίβερπουλ

Οι απαιτήσεις της Λίβερπουλ για τον Ραχίμ Στέρλινγκ είναι τέτοιες που ενδέχεται ν' αποτελέσουν απροσπέλαστο εμπόδιο για οποιονδήποτε «μνηστήρα» κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Εξαιρείται για... ευνόητους λόγους η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κόκκινοι» ενημέρωσαν τον ποδοσφαιριστή ότι δεν υπάρχει πρόθεση παραχώρησής του και παρά τη δική του επιθυμία, δεν θα δωσεί κανείς το «ok» για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, εκτός κι αν προκύψει κάποια πρόταση που θα φτάνει στα... 80 εκατ.ευρώ! 

Το τρέχον συμβόλαιο του Στέρλινγκ ολοκληρώνεται το 2017, αυτός θέλει να βάλει τέλος στη θητεία του στο «Άνφιλντ» το φετινό καλοκαίρι, όμως τα πράγματα δείχνουν να ζορίζουν έπειτα και από την επιθετική στάση που διατηρεί τόσο εκείνος, όσο και ο μάνατζέρ του. 

Την ίδια στιγμή, πάντως, που ο Μπρένταν Ρότζερς εμφανίζεται ήσυχος και δηλώνει ότι θέλει να έχει τον νεαρό άσο στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι βάζει στόχο τη δυναμική κίνηση για την απόκτηση του Στέρλινγκ. Ναι μεν αποτελεί εξαίρεση η περσινή Πρωταθλήτρια όσον αφορά την οικονομική της ευχέρια, όμως, το ποσό που αξιώνει η Λίβερπουλ, ίσως να θεωρηθεί και από τους «πολίτες» υψηλό...