«Αντίο» από τον... σωτήρα Στέφενς!

Ο Χουμπ Στέφενς κατάφερε να διατηρήσει την Στουτγκάρδη στα... σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου και αποχωρεί! Ο 61χρονος Ολλανδός προπονητής θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο των Σουηβών τον Ιούνιο, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Ο Στέφενς ανέλαβε τα ηνία της Στουτγκάρδης στις 25 Νοεμβρίου αντικαθιστώντας τον Άρμιν Φε. Βρήκε την ομάδα στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και κατάφερε να την σώσει έστω και την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Πάντερμπορν με 2-1! 

Ήταν, μάλιστα, η δεύτερη φορά που ο Στέφενς ανέλαβε... έκτακτα τον ρόλο του «σωτήρα», αφού και την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε στον πάγκο της Στουτγκάρδης (όταν ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού) και κατάφερε να την οδηγήσει στην παραμονή στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές! 

Ο Στέφενς, παρά το κατόρθωμά του, δεν θα παραμείνει στους Σουηβούς και οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους. Ποιος ξέρει; Ίσως του χρόνου να χρειαστεί να βάλει ξανά το... χεράκι του για να παραμείνει στην Bundesliga η Στουτγκάρδη!