«Χαζή η ενέργεια του Φελαϊνί»

«Χέρι» στον Μαρουάν Φελαϊνί έβαλε ο Λουίς Φαν Χάαλ, λόγω του ανόητου τάκλιν που έκανε ο Βέλγος στον Ποκ ΜακΣέιν της Χαλ, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα που θα του στερήσει τη συμμετοχή από τα τρία πρώτα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν.

Εκνευρισμένος με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μαρουάν Φελαϊνί, μόλις 18 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του «KC Stadium» στο ματς κόντρα στη Χαλ, εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Βέλγος άσος πραγματοποίησε ένα «δολοφονικό» τάκλιν στο ύψος του μηρό του Πολ ΜακΣέιν, ο οποίος για περίπου 10 λεπτά μετά το χτύπημα βρισκόταν στο χορτάρι δεχόμενος την φροντίδα του ιατρικού επιτελείου.

Το γεγονός λοιπόν ότι η νέα σεζόν θα βρει τον παίκτη του με τιμωρία τριών αγωνιστικών, ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τον Ολλανδό κόουτς.

«Ο Φελαϊνί δεν ήθελε να το κάνει. Για εκείνον είναι μία απίστευτη χαζομάρα επειδή τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει από τις εξέδρες και μετά στα παιχνίδια προετοιμασίας θα ξεκινήσει ως αλλαγή», δήλωσε αρχικά.

«Δεν είναι καλό για εκείνον προσωπικά. Δεν ξέρω αν είναι κόκκινη κάρτα επειδή δεν το έχω δει, αλλά είδα ότι πήρε επτά λεπτά μέχρι να σηκωθεί ο αντίπαλος παίκτης, επομένως μέλλον ήταν ένα χείριστο τάκλιν», προσέθεσε.