«Κουράστηκα με όλες τις ανοησίες που λέγονται»

Ο Ντάνι Άλβες επιτέθηκε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν αποκάλυψε το μέλλον του, δηλώνοντας ότι παραμένει παίκτης της ομάδας μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Είδηση περίμεναν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, αλλά είδηση δεν βγήκε από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Βραζιλιάνος αμυντικός. Πολλοί περίμεναν, μάλιστα, να αποκαλύψει ακόμα και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός πως δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον. «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω ή αν θα φύγω. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε μέχρι να τελειώσει η σεζόν και μέχρι τις 7 Ιουνίου εγώ θα φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας αν και η διοίκησή της έχει απέναντί μου μια συμπεριφορά που δεν μου αξίζει» τόνισε ο Ντάνι Άλβες, ξεκαθαρίζοντας ότι η αρνητική απάντησή του στην πρόταση των «μπλαουγκράνα» δεν είχε σχέση με τα χρήματα. 

«Εγώ πάντα ήθελα να μιλάω στο γήπεδο, αλλά διαπιστώνω ότι ο καθένας λέει ό,τι θέλει.  Αν θέλουν να με διώξουν, ας ξέρουν ότι θα φύγω μόνος μου. Βγαίνω να μιλήσω τώρα διότι πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά θέλω να με εκτιμούν για όσα κάνω. Aυτή τη στιγμή είμαι με το ένα πόδι, την καρδιά και μάλλον το μυαλό εκτός της ομάδας» συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την πρόταση που του έκανε η Μπαρτσελόνα και την οποία απέρριψε, κυρίως επειδή ο ίδιος επιθυμούσε τριετές συμβόλαιο, κάτι που δεν του προσφέρθηκε