Οριστικά τέλος ο Αντσελότι!

Το ήδη αναμενόμενο -κι αναπόφευκτο- επιβεβαίωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ανακοίνωσε στον Κάρλο Αντσελότι πως δεν πρόκειται να συνεχίσει ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ κι αρκετό καιρό, το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» φάνταζε ιδιαίτερα δυσοίωνο, μετά την απώλεια του Champions League από τη Γιουβέντους, αλλά και του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα.

Λίγο πριν το ματς της «βασίλισσας» με τη Χετάφε, τα ισπανικά Μέσα υποστήριξαν πως ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε γνωστό στο κοντινό του περιβάλλον πως ο άλλοτε προπονητής της Μίλαν δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στη Μαδρίτη, παρότι έχει συμβόλαιο.

Οι οπαδοί τον υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κι από την ώρα που δεν υπήρξε κάποια επίσημη επιβεβαίωση, παρέμενε ανοιχτή ακόμα κι η ανατροπή στην υπόθεση. Αυτή όμως δεν έγινε τελικώς, καθώς ο Πέρεθ ενημέρωσε ο ίδιος τον «Καρλίτο» πως δεν πρόκειται να συνεχίσει ως προπονητής στους «μερένχες»!

Μάλιστα, στις 21:00 ο πρόεδρος της Ρεάλ θα δώσει συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση. Όσο για τον Αντσελότι, με τη Μίλαν να... καραδοκεί και τον Γκαλιάνι να βρίσκεται στη Μαδρίτη, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη στη σχετική υπόθεση, αν κι ο Ιταλός προπονητής είχε πει πως εάν δεν συνέχιζε στην Ισπανία, θα σταματούσε για έναν χρόνο, λόγω ενός προβλήματος με την υγεία του.