Όλα δείχνουν Μπενίτεθ

Ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται πως είναι ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα αποχωρήσει από τη Νάπολι και σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος τον θέλει να αντικαθιστά τον Κάρλο Αντσελότι που από χθες αποτελεί παρελθόν από τη «Βασίλισσα».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου έγινε γνωστή η αποχώρηση του Αντσελότι, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης «φωτογράφισε» τον Μπενίτεθ, τονίζοντας ότι ο νέος τεχνικός καλό θα ήταν να έχει ως μητρική γλώσσα την ισπανική.

Λίγο αργότερα μάλιστα ήρθαν οι δηλώσεις του ατζέντη του Κάρλο Αντελότι, Ερνέστο Μπροντσέτι, ο οποίος υποστήριξε ότι κατά 99% ο Ράφα Μπενίτεθ θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα συγκλίνουν λοιπόν ότι ο 55χρονος τεχνικός είναι ο εκλεκτός του Πέρεθ για την τεχνική ηγεσία. Άλλωστε αυτός και ο Γιούργκεν Κλοπ φάνταζαν τα δύο ισχυρά φαβορί για τη θέση και από τη στιγμή που ο Κλοπ αποκάλυψε πως πιθανότατα δεν θα αναλάβει κάποιον σύλλογο την επόμενη σεζόν, αυτομάτως ο Μπενίτεθ έγινε ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον πάγκο των «Μερένχες».

Μάλιστα η ανακοίνωση του Μπενίτεθ ως νέου τεχνικού των Μαδριλένων ίσως να γίνει ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μετά την τελευταία αγωνιστική της Serie A την προσεχή Κυριακή.