Όλα τα βραβεία στον Αζάρ!

Πέντε έκανε τα βραβεία του για φέτος ο Εντέν Αζάρ, αφού το βράδυ της Τρίτης αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, όπως επίσης τον ψήφισαν καλύτερο και οι συμπαίκτες του!

Όπως γίνεται παραδοσιακά στο φινάλε κάθε σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, οι ομάδες απονέμουν τα βραβεία τους σε ειδικές εκδηλώσεις και το βράδυ της Τρίτης ήταν η σειρά των «μπλε», με τον Αζάρ να συνεχίσει τη... συλλογή!

Μετά το βραβείο από τους ποδοσφαιρικούς συντάκτες της Αγγλίας, την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών και την Πρέμιερ Λιγκ, ο Βέλγος αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ επίσης παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, έπειτα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν μοναχα οι συμπαίκτες του!

Το βραβείο του καλύτερου νεαρού πήρε ο πολλά υποσχόμενος Κερτ Ζούμα που έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα των Πρωταθλητών τη φετινή αγωνιστική περίοδο, το καλύτερο γκολ πήγε στον Όσκαρ για το σουτ με το εξωτερικό μέρος του ποδιού του στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΚΠΡ, ενώ ο Ντομινίκ Σολάνκε παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη των ακαδημιών.