Πρότεινε Ντε Χέα ο... Κασίγιας!

Την συμβουλή του Ίκερ Κασίγιας αναφορικά με την απόκτηση τερματοφύλακα στη Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον έμπειρο κίπερ να προτείνει τον... Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Λίγες μέρες μετά τη δήλωσή του ότι θα υποδεχόταν με «ανοιχτές αγγάλες» τον Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ίκερ Κασίγιας «χτυπάει» ξανά με νέες δηλώσεις.

Ο πορτιέρο των «μερένχες», σε συνέντευξή του στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, σημειώνοντας μάλιστα πως είναι ο τερματοφύλακας που πρότεινε στον πρόεδρο της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, για την απόκτησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα αυτά, την ώρα που η Ρεάλ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισπανού κίπερ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να κάνουν απέλπιδες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

«Εάν έρθει ο Ντε Χέα, θα είναι ευπρόσδεκτος. Ο ανταγωνισμος είναι υγιής, δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιό μου που αναφέρει ότι πρέπει να είμαι πρώτη επιλογή», δήλωσε αρχικά.

«Πρέπει να συνυπάρχουμε, όπως κάνουμε στην Ισπανία. Ο Ντε Χέα είναι εξαιρετικός και ένας τερματοφύλακας για το παρόν και το μέλλον. Μπορεί να διαχειριστεί την πίεση και η εμπειρία που έχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον διατηρήσει καλά», υπογράμμισε στη συνέχεια, για να συμπληρώσει:

«Ο Πέρεθ με ρώτησε αν ήταν στο χέρι μου ποιον τερματοφύλακα θα αποκτούσα. Προτιμώ τους Ισπανούς πορτιέρο, τον Ρικο, τον Ασένχο και τον Ντε Χέα. Τώρα, ο Ντε Χέα είναι ο καλύτερος από τους τρεις».