«Είμαι ενθουσιασμένος»

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από την (αναπάντεχη για πολλούς) ανανέωση του συμβολαίου του Κόλο Τουρέ με την Λίβερπουλ και ο Ιβοριανός, με δηλώσεις του, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την παραμονή του στο «Άνφινλτ».

«Πρόκειται για φανταστική εξέλιξη. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Το να μπορώ να αγωνίζομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Νιώθω εξαιρετικά χαρούμενος που συνεχίζω να ανήκω σε αυτό το φανταστικό κλαμπ», τόνισε ο Τουρέ, στην επίσημη ιστοσελίδα των «ρεντς», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Αγαπώ την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κόσμο. Πλέον, είμαι ένας από τους εμπειρότερους παίκτες στο ρόστερ και καλούμαι να παίξω και τον ρόλο του «καθηγητή», καθώς η ομάδα διαθέτει πολλούς νεαρούς παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αναλάβω και αυτό το καθήκον, καθώς για εμένα είναι σημαντικό να βοηθάω τους νεαρούς συμπαίκτες μου, όποτε μου δίνεται η δυνατότητα».

Να θυμίσουμε πως ο Κόλο Τουρέ, αποκτήθηκε ως ελεύθερος (μετά την αποδέσμευση του, από την Μάντσεστερ Σίτι), το 2013, ενώ από τότε μετρά σχεδόν 50 συμμετοχές, με την κόκκινη φανέλα.